Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Monday den 18:e January 2021

Pokerportalen Pokerspelaren.se nylanseras

Har du inte redan sett det så har nu Pokerspelaren.se – Sveriges kanske största informationskälla om poker online – lanserat ett nytt utseende. Tidigare hade sajten ett väldigt grönt tema som var inspirerat av filten på ett pokerbord, men nu har ett stort antal förbättringar införts.

Nuvarande grafiska tema är mycket luftigare och lättare att läsa. Den nya loggan har dragit inspiration av den gamla men är även den ”upphottad”. Navigationen har blivit mycket mer genomgående med tips om liknande artiklart nederst på varje sida och nyhet, vilket torde borga för att du alltid hittar fler intressanta sidor att läsa.

Missa inte alla deras nya pokertips förresten, om du är ute efter att vinna mer vid pokerborden. Flera nya artiklar har dessutom publicerats på sistone, t ex recensioner av pokernätverk och pokersajter.

I grund och botten verkar denna pokersajt helt ombyggd och ser ut att använda en ny teknisk plattform.

Vi tror denna uppdatering ihop med att de nuförtiden publicerar hela 2 pokernyheter varenda dag kommer att bli populär bland Pokerspelaren.se’s trogna besökare, och ytterligare befästa deras ställning som Sveriges största och djupaste portal om poker online.

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.