Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Monday den 18:e January 2021

Team RedKings besöker San Remo, Monte Carlo och Venedig

Tre av de vackraste och populäraste besöksmålen i Europa är nästa mål för spelarna i Team RedKings, då alla tre städerna kommer ha stora pokerturneringar den kommande månaden.
Det börjar med EPT eventet i San Remo och går sen vidare med EPT Finalen i Monte Carlo, för att avsluta med WPT eventet i Venedig.

Naturligtvis kommer RedKings följa dem tätt, och det kan även du göra genom deras liverapportering på deras Team blogg http://blogs.redkings.com Jerry Land, Live Events Manager och country manager i Sverige kommenterade “Vilket liv att besöka dessa fantastiska städer och på samma gång få göra det Teamet är bäst på, spela poker, det är varje pokerspelares dröm. Vi får massvis utav förfrågningar om hur man joinar Team RedKings samtidigt som våra Online Satelliter körs och det ökar ännu mer när vi är ute på ”turne”.

Team RedKings kommer bestå utav 7 spelare i San Remo, bland annat de 2 svenska superstjärnorna Ramzi Jelassi och Jonas ”Molle” Molander tillsammans med den finska mästaren Toni Ojala.
Tillsammans med dem kommer också den österikiska pokerikonen Ivo “The Chessmaster” Donev, svenska Per Linde och två helt nya ansikten i tyska Christoph Dierkes och unga lovande Fransmannen Sylvain Lanternier. En fullt internationell ”startsjua” för vad som sägs bli en av de bättre EPT turneringarna i år, inte sämre utav att den går av stapeln på den italienska rivieran.

Samtidigt som proffsen spelar så ökar RedKings sina kampanjväxlar. Många nya inköps turneringar och frirullar med Bounties på Team medlemmarna läggs till turneringsschemat under turneringarna. För att kunna delta så måste man aktivt besöka liverapporteringen för att få tag i lösenord och andra roliga tävlingar i bloggen. Några av eventen kan ni se redan här:

18e April kl 20:00 Svensk tid – “Team RK Challenge” – möt alla RedKings spelare i en $5 inköpsturnering med $500 adderat till prispotten och $50 bounties på alla RK spelare.

19e, 20e och 21a April, kl 20:00 Svensk tid – $250 frirullar – Lösenordet hittas bara i bloggen tillsammans med full liverapportering utav EPT San Remo Main Event.

Jerry Land kommenterade igen “Det är bra att ha två helt nya ansikten i Teamet denna gång och vi kommer att se till så att deras landsmän kommer in och besöker och kommenterar och hejar på i våran Team blogg. Team RedKings är nu väldigt välkänt på den europeiska touren och vår officiella Team RedKings blogg kommer vara en underhållande sajt att hålla till på under turneringen.

Team RedKings är uppmixat av pokerproffs och onlinekvalare som har vunnit sina säten genom RedKings Live Event kval som hittas dagligen hos RedKings Poker. Framtida Live Event som du kan hitta hos RedKings är EPT Monte Carlo, WSOP Main Event, WPT Venice och naturligtvis SM i Tallin som är delsponsrat utav RedKings!

För att se hela Team RedKings – http://www.redkings.com/Team-RedKings.html
För att läsa Team RedKings officiella blogg – http://blogs.redkings.com

Läs mer på RedKings »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.