Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Sunday den 26:e June 2022

Blir du bwin’s nya pokerstjärna?

Magic Moments Bevisa det i Magic Moments of Poker! Det är här du får vara med om de största sporthändelserna och träffa stjärnorna i Real Madrid, tillbringa en oförglömlig dag med spelarna i AC Milan eller köra ett varv med MotoGP-förarna.

Under totalt sju proffshelger har du chansen att glänsa vid pokerborden. Visa vad du går för inför TV-kamerorna så tar du dig vidare till finalen i Wien vid slutet av året. Den spelare som vinner Magic Moments of Poker säkrar ett medlemskap i bwin Poker team och får delta i årets främsta internationella pokerturneringar.

Startordning för Magic Moments of Poker
Upplev livespänningen som ett pokerproffs när Real Madrid spelar mot stadsrivalerna Atlético Madrid på Santiago Bernabéu stadion. Du har fram till 14 februari 2009 på dig att boka din plats via freerolls och qualifiers. Har du vad som krävs för att bli ett pokerproffs?

Läs mer på bwin Poker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.