Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Sunday den 26:e June 2022

Åk till Vancover och se Sundin spela

Nu har du som svensk spelare på PokerStars chansen att åka till Vancouver och se Mats Sundin och hans Vancouver Canucks slåss om en slutspelsplats i NHL. I deras dagliga kvalturneringar kan du vinna en plats till söndagsfinalen där 5 resor för två personer till Vancouver är garanterade, varje vecka! Paketen innehåller resa, hotell, matchbiljetter till två hemmamatcher samt fickpengar.

Varje dag kan du nå finalen genom någon av PokerStars kvalturneringar. Det finns något för alla oavsett om du föredrar gratisturneringar eller hellre ökar dina chanser genom att satsa några dollar. Dessutom kan den som verkligen vill till Vancouver köpa in sig direkt i söndagsfinalen för 110 dollar. Du som gör din första insättning får dessutom ta del av vår 100% välkomstbonus upp till 50 dollar.

Prispaketet innehåller:

Resa för två personer tur och retur från Arlanda till Vancouver
Fyra nätters boende i dubbelrum på 4-stjärnigt hotell i Vancouver
Biljetter för två personer till två hemmamatcher med Vancouver Canucks
500 dollar i fickpengar – kan behöva användas för resa till Arlanda och övernattning då flyget till Vancouver går tidigt på morgonen.

Läs mer på PokerStars »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.