Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Sunday den 26:e June 2022

Nordic Copenhagen Expedition med PokerStars

PokerStars ger alla sina nordiska och baltiska spelare chansen att spela livepoker på allra högsta nivå i PokerStars EPT Köpenhamn 2009 – med deras EXKLUSIVA dagliga gratisturneringar om $1 000 samt kontantsatelliter.

Det är inte mycket tid kvar för att kvala in, så anmäl dig till någon av deras satelliter idag för chansen till en plats i veckofinalerna. Vinner du finalen så kommer du att få möta världseliten och en mängd andra PokerStarsspelare när EPT kommer till Köpenhamn för Scandinavian Open 2009.

Så här kvalar du in
Dagligen körs satelliter fram till den 8 februari, och du kan vinna en plats för så lite som $2,20. Förutom platser till veckofinalerna betalas det även ut prispengar i kontantsatelliter, och PokerStars garanterar bl.a. $3 000 i satelliterna $2,20+R! För att anmäla dig öppnar du PokerStars lobby och klickar på ‘Turnering’ och ‘Regional’.

Se PokerStars kampanjsida för ett komplett schema för satelliterna.

Varje paket till EPT Köpenhamn inkluderar inköp på 52 250 DKK, hotellboende i toppklass samt pengar till resan. Missa inte chansen att spela i en av årets mest prestigefulla pokerturneringar, och bli vår nästa segrare i EPT Köpenhamn!

Läs mer på PokerStars »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.