Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

PokerStars håller fina freerolls för nya spelare

Julen närmar sig och PokerStars vill sprida lite julstämning genom att ge sina nya spelare chansen att spela i några riktigt fina gratisturneringar. Spelare som gör sin första insättning någonsin under december månad och använder bonuskoden FDF2, har chansen att vinna stort i deras dagliga gratisturneringar Round 1, och får dessutom 100% välkomstbonus upp till $50. Totalt finns $75 000 i prispengar att spela om, så detta är ett ypperligt tillfälle att utveckla dina pokerfärdigheter och bygga upp din pokerkassa!

Läs mer på PokerStars »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.