Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

PokerLoco öppnar Loco Shop

PokerLoco kommer inom kort att släppa en egen VIP Shop kallad Loco Shop. I den kommer du att kunna växla in VIP-poäng mot saker såsom bonusar, biljetter, prylar och även kontanter. Mer info kommer inom kort från PokerLoco.

European Poker Tour
Under EPT Warsawa representerade pokerspelaren Andrej Nagy PokerLocos färger. Andre fick där spela mot några av de största stjärnorna i pokervärlden men tyvärr slutade det med ett Bad Beat under dag 2. Den 23:e November kvalificerade sig en annan spelare från PokerLoco, Thiago Nishijima, till EPT Prag. Paketet inkluderar Buy-in, Hotell och resekostnader. Båda fick sin platser genom att spela hos PokerLoco.

Läs mer på Pokerloco »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.