Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

20,000$ dubbelt poängrace i december

RedKings har kört flera poängrace de senaste månaderna, och det har varit en stor succé hitils. De kommer också att köra ett poängrace under December månad, denna gång lite mer speciellt än föregående race. Du tävlar inte bara mot alla andra RedKings spelare, du tävlar också mot dig själv! Det gäller att samla på sig så många RedKings spelarpoäng som möjligt, och om du slår din poäng som du hade under månaden i November så får du det dubbla priset mot vad du hade fått annars. Så om du är en ny spelare så är du garanterad ett dubbelt pris, och om du spelade mycket under November månad så är det bara att spela mer under December månad för att få ditt dubbla pris utbetalt.

Poängracet är också uppdelat i olika grupper, så att alla ska få samma chans att vinna, ett för mer vanliga låg limit spelare, ett för high rollers och ett för turneringsspelare. Detta innebär att racet passar dem flesta och inte bara ”grinders”.

RedKings har också nyligen skapat ett stort team med bland annat de två stora svenska stjärnorna Ramzi Jelassi och Jonas ”Molle” Molander, de letar fortfarande efter nya spelare och de gör de genom att hitta duktiga spelare på sajten. Som spelare på RedKings så finns alltid chansen att bli scoutad utav någon i Team RedKings ledningen!

Mer information om racet hittar du här och information om Team RedKings hittar du här

Läs mer på RedKings »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.