Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Monday den 18:e January 2021

RedKings Poker erbjuder 2 stora pokerligor och ger 30$ gratis i slutet av November

Winter Online Poker League (WOPL) består utav 11 freerolls och små buy-in turneringar där RedKings ger iväg tillagda prispengar och andra priser för mer än 100,000$. Varje turnering har sitt separata pristema där du också vinner poäng emot ligan. Topp 20 spelarna i ligan kommer få fantastiska priser. De 3 första WOPL turneringarna har ett mobiltelefontema där de bästa spelarna får en chans att använda vår nya RedKings Mobilpoker från deras nya mobiltelefoner.

Söndag den 23e November kl 20:00 svensk tid – Mobile Mania Freeroll. Prispott 500$ + topp 3 kommer få varsin mobiltelefon. Tisdag den 25e November kl 20:00 CET – Mobile Mania 1. Inköp 5$ + 0,50$ med 500$ adderat + topp 5 kommer få varsin mobiltelefon. Torsdag den 27e November kl 20:00 CET – Mobile Mania Freeroll 2. Prispott 250$ + topp 2 kommer få varsin mobiltelefon.

Få fullt turneringsschema och mer information om priserna här.

Under sista veckan av November, kör RedKings en enorm samling utav Pokerturneringar – Grand Series of Poker! Totalt 8 event – med 1,800,000$ garanterat – Alla leder till den massiva Grand Slam Finalen med 5,000$ i inköp.

Varje GSOP Main event (och Grand Tournament) kommer ge ut en Grand Slam Final biljett till vinnaren, dagliga kvalificeringar till Grand Slam Finalen kommer köras under GSOP perioden. Grand Slam Finalen tar plats den 7e December med ett inköp på 5000$ där de bästa i GSOP ligan möter de inkvalificerade spelarna i ett gigantiskt Final Main Event.

Första GSOP eventet kommer hållas på Fredag den 21/11 kl 21:00 CET. Det är en NL Hold’em turnering med ett garanterat värde på 100,000$ och ett inöp på 100$+8$.

Få fullt turneringsschema och mer information om ligan här.

Få 30$ Gratis, fram till slutet av November:

Gör ett konto på RedKings och en insättning på 30$, använd insättningskoden ”gratis30” och du kommer få en 30$ bonus direkt in på ditt konto. Efter att du har spelat in 900 spelarpoäng, får du ännu en bonus på 60$! Du kan inte ta ut pengarna förens du har nått 1000 spelarpoäng.

Registrera ditt konto här

Läs mer på RedKings »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.