Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Monday den 18:e January 2021

Peter Eichardt triumferar i Poker EM

Peter Eichardt från Stockholm tog hem torsdagens deltävling i Poker EM och fick en prischeck på $ 22 212. Peter har under sin tid som pokerspelare spelat ihop närmare $500000 i prispengar på live turneringar.

”Efter besvikelsen i Fotbolls EM för Sverige hoppas vi på svensk revansch i Poker EM, ett område där Sverige har en världsledande ställning sedan nätpokern exploderade 2003. Poker EM har under turneringens gång haft en enastående standard” säger Andreas Gillberg, Ladbrokes Sverigechef, i en kommentar.

Poker EM/LEOCOP IV och den prestigeladdade kampen om vem som blir den bästa nätpokerspelaren i Europa börjar dra ihop sig till final. Under hela Poker EM har Ladbrokes totalt adderat över $500 000. Nu väntar de tre sista eventen i Poker EM där det ikväll bjuds på Short Handed mästerskap följt av lördagens stora Heads-up. Helgen avslutas med Poker EM Main Event på söndag där Ladbrokes har adderat $250000.

Läs mer på Ladbrokes Poker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.