Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

Kvalificera dig till EPT Prag 2008

Du kan kvalificera dig till EPT Prag genom dagliga satelliter hos Everest Poker. ”Direct Entries” med inköp på $200 + 15 spelas varje måndag till den 10:e november. Alla prispaket är på $12 000 och täcker inköp till turneringen samt resekostnader. EPT Prag spelas den 9:e-13:e december.

Vill du inte åka till Prag så kan du satsa på att komma till EPT Deauville istället, som spelas i den legengariska franska kuststaden den 20-24 januari. Satelliter till EPT Deauville börjar den 29 oktober med Direct Entries varje onsdag fram till den 17 december. Prispaketet på $12 000 täcker inköpet till turneringen samt resekostnader.

Läs mer på Everest Poker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.