Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Monday den 18:e January 2021

Spela mot position vid andra bord på Duplicate Poker

Duplicate Poker är ett nytt unikt pokerrum med en egen spelstil där men spelar även mot andra spelare vid andra bord än ditt eget. Samma kort delas ut vid båda borden och floppen, turn och river är naturligtvis också samma. Samlar du ihop fler marker än spelare som sitter i samma position som du fast vid andra bord så vinner du.

På så vis förvandlas poker från ett spel som till stor del styrs av slumpen till ett skicklighetsspel där den bästa tar hem mer pengar. Du spelar alltså mot någon eller några i samma position som du men som sitter vid ett annat bord. Spännande upplägg tycker vi på Poker Bonus eftersom det gynnar skickliga spelare!

Följande erbjudanden är aktuella hos Duplicate Poker:
– Få $20 gratis per vän som berättar om Duplicate Poker för. Varje vän som du värvar får dessutom $10.
– 100% sign-up bonus upp till $300.
– Sist men inte minst: Få $3 helt gratis att testa Duplicate Poker för!

Läs mer på Duplicate Poker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.