Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

Life As A Poker Pro med 24hPoker

Den 1:a oktober, startar 24hPokers Experience Life As A Poker Pro™. Två VIP-paket ges till de 2 största rakarna under perioden 1:a oktober 2008 till 15:e januari 2009. Åtta ELAAPP-paket ges till de spelare som kommer på de åtta första platserna i slutspelet – en turnering varje dag under 14 dagar.

Du är kvalificerad för ELAAPP-slutspel om du under perioden spelar ihop 8.000 VIP-poäng. Varje paket inklusive VIP-paketen innehåller tre EPT main events med buy-in, resor, hotell och fickpengar.

Denna säsong utökar 24hPoker teamet till 10 spelare som alla spelar tre EPT main events med buy-in, resor, hotell och €900 i fickpengar. Du behåller även 50% av dina vinster.

Årets nyheter är att det 10 ELAAPP-paket istället för föregående års åtta ELAAPP-paket. Du kan också ta med dig extra chips till din startstack om du spelar in mer 8.000 VIP under perioden 1 oktober till 15 januari. Det blir 200 mer i startstack för varje 1000VIP utöver de 8.000VIP. Det finns också 2 st ELAAPP Paket som kan vinnas i ett VIP-Race under perioden.

Läs mer på 24hPoker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.