Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 28:e May 2022

Poker Sharks Radar hjälper dig att förutsäga motståndare

Poker Sharks Radar är ett gratisprogram som nyligen lanserats. PSR har statistik på hur över 3 miljoner aktiva pokerspelare har spelat i olika onlineturneringar de senaste åren. Med hjälp av denna information kan programmet enligt tillverkaren hjälpa dig förutsäga hur dina motståndare spelar och vilka kort se sitter med förutsatt att spelarna finns i programmets databas.

Tillverkarna av Poker Sharks Radar har samlat offentligt tillgänglig information från bl.a. Party Poker, Full Tilt Poker, PokerStars, Prima Poker, 24hPoker, 32red poker, Battlefield Poker, BetDirect Poker, Betway, Captain Cooks Poker, Crazy Vegas Poker, Dream poker, Eurolinx, Gnuf.com, Golden Riviera poker, Intertops poker, NordicBet Poker, Poker rewards, Poker333, Spin palace poker, Stan James Poker, TellPoker, Wildjack poker, Doyles Room, Poker Club, BetOnBet Poker, GoldenTiger poker, PokerShare, med flera och lägger löpande till nya pokersajters data.

Läs mer om Poker Sharks Radar på tillverkarens hemsida: Poker Sharks Radar

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.