Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

”Poker-OS” på RedKings

Samtidigt som de olympiska spelen går i Beijing kommer RedKings.com att hålla så kallade ”Poker Games”, som består av freerolls, pengaturneringar med tillagda priser och en lagtävling. Det kommer finnas över 50 turneringar, varav många är freerolls! Varje spelare samlar poäng till sig själva och till det land som han eller hon väljer att representera, och det kan vara vilket som helst. De bästa spelarna i de bästa landen möts tillsist i en stor final!

I priserna ingår 25 000 dollar i tillagda priser samt andra specialpriser som Playstation 3 och Nintendo Wii.

För mer information om specialbonusar och turneringsschema under ”The Poker Games” klicka här

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.