Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Monday den 18:e January 2021

PKR har branschens bästa pokerklient

PKR har satsat hårt på att ha den bästa grafiken i branschen. Många recensenter är lyriska och har kallat PKR för nästa generations pokermjukvara och någonting som måste upplevas. PKR erbjuder även en bra registreringsbonus på 100% upp till $600 samt 10% rakeback. PKR utökade också nyligen sina bonuserbjudanden med en ny saftig bonus på upp till $2000, dvs upp till ca 12 000 kronor.

Den nya höga bonusen på $2000 är avsedd för sk. highrollers och har särskilda villkor. Bl.a. behöver du ta kontakt med PKR:s kundtjänst och komma överens med dem om ditt dagliga insättningstak samt även bevisa din identitet. Detta är naturligtvis ett bra tillfälle att diskutera din rakeback-procent.

Läs mer på PKR »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.