Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

Ny turneringsform på Pokerloco – Double or Nothing

Pokerloco presenterar en helt ny turneringsform, Double or Nothing. Double or Nothing är en 10-manna Sit & Go – turnering, som går 24/7 och finns tillgänglig i alla nivåer från $2+0.2 till $100+8. Du hittar dessa turneringar i turneringslobbyn under Sit & Go. Turneringarna är precis som dom låter, double or nothing, De bästa 5 spelarna vinner sin buy-in gånger 2 och dom 5 sista får inget.

Hypen från Juni och Julis stora liveturneringar börjar lägga sig men Pokerloco gör allt för att hålla den vid liv med nya Freeload bonus. ”Rumble Freeload” från $25 till $2500. Så vare sig du spelar två timmar per vecka eller 10 timmar per dag så har Pokerloco en bonus som passar dig

Läs mer på Pokerloco »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.