Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

WCOOP med PokerStars

Hos PokerStars återkommer nu världens största serie av pokerturneringar online. Det 7:e årliga PokerStars World Championship of Online Poker (WCOOP). För att fira vad som är en av de viktigaste månaderna i onlinepoker och den största serien onlineturneringar erbjuder PokerStars nu en 2X & WCOOP Insättningsbonus.

Gör din nästa insättning med riktiga pengar mellan 21 juli klockan 00:01 ET och 31 juli klockan 23:59 ET för att få 40% bonus upp till max $240* – det är 2X mot vad PokerStars normalt erbjuder i bonus. Varje insättare som kvalificeras till denna bonus får även en biljett till en av fyra speciella WCOOP Main Event Satelliter där fem inköp till $5,200 WCOOP Main Event står på spel**.

För att få bonusen och och din ticket, ange 2X i bonuskodsfältet i deras Kassör när du gör din insättning. För mer information om 2X & WCOOP Insättningsbonus, besök deras 2X Event sida.

WCOOP 2008 – $30 MILJONER GARANTERAT
World Championship of Online Poker återvänder i september med nya event och minst 30 miljoner dollar i garanterade prispengar över 33 events. WCOOP Main Event 2008 sig självt har minst 10 miljoner dollar i garanterade prispengar så se till att inte missa det!

WCOOP 2008 startar 5:e september och håller på till 22:a september. Du kan kvala in via deras kontant, Frequent Player Point (FPP), Sit & Go och Stepssatelliter. Steps startar på $7,50 eller 500 FPP. Övriga satelliter börjar på $2,20 eller 100 FPP.

** Spelare som har blivit tilldelade en ticket till en WCOOP satellit får bara spela i en av de fyra schemalagda kvalturneringarna till WCOOP. I var och en av turneringarna står fem inköp till WCOOP Main Event på spel. Turneringarna spelas 2e augusti, 2008 klockan 12:30 och 18:30 ET samt 9e augusti, 2008 klockan 12:30 och 18:30 ET.

* För att få insättningsbonusen på 40% måste spelaren tjäna ihop 20 VPP per bonusdollar (exempel: för att få $240 i bonus måste du tjäna in 4800 VPP). Får att få ut din bonus måste du tjäna in dina VPP inom 6 månader efter din insättning. För att få alla $240 i bonus måste din insättning under bonusperioden vara minst $600.

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.