Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

Utmana tjejerna på PokerIsland

Spela poker med Pussycat Dolls på PokerIsland. På bwin kan man kvala in till detta exceptionella pokerevent och utmana tjejbandet i en pokerduell. Det ser ut som att det kommer att gå riktigt hett till på PokerIsland, ett av världens mest framgångsrika tjejband – Pussycat Dolls – besöker ön!

Spännande pokerturneringar, en privat Pussycat Dolls-konsert och häng med Nicole Scherzinger på efterfesten. Var? Bara på PokerIsland med bwin. Alla har chansen att komma till pokerhimlen från 28 juli till 9 augusti 2008: Bara att slå dina motståndare på en av de två dagliga kvalturneringarna på www.bwin.com och du är på väg. Njut av en perfekt helg med Pussycat Dolls på PokerIsland 16-19 augusti.

Om du vill spendera en hel vecka i den lyxiga villan på PokerIsland är din chans att prova lyckan i dagliga gratisturneringar på www.bwin.com/PokerIsland. De som tar sig till ön kan förvänta sig ren lyx, massor med fantastiska events och spännande pokerturneringar. Det blir dock inte lätt, varje vecka måste två kandidater packa sina väskor och lämna PokerIsland för att göra plats för två nya deltagare. Den stora finalen i oktober kommer att markera slutet för turneringsserien. I den stora finalen kommer alla veckovinnare att spela för första priset: Ett exklusivt årsmedlemskap i bwin poker team inklusive deltagande i alla megaevent inom poker över världen.

För mer information om PokerIsland och kvalturneringar, besök www.bwin.com.

Läs mer på bwin Poker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.