Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

Everest Poker vill hitta bästa pokerspelaren

Everest Poker kör idag igång en Heads-Up Utmaning i vilket du möter dina konkurrenter en och en. Om du vinner så kan du få din del av prispotten på $20 000. Du kvalificerar dig genom att hamna i topp 32 på åtminstone en av dessa tre Tournament Leaderboards under juli månad:

Sit & Go Low
Sit & Go High
Multi-table

De 32 bästa spelarna från varje Tournament Leaderboard kommer att tävla mot och eliminera varandra på samma sätt som i em-slutspelet i fotboll. Vinnarna från varje omgång går inte bara vidare till nästa runda utan vinner även pengar för varje spelare de eliminerar. Sista kvarvarande spelaren kröns Heads-Up utmaningens mästare.

Du kan börja kvala in till Heads-Up utmaningen den 1:a juli och turneringarna börjar i augusti.

Läs mer på Everest Poker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.