Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

Nya kampanjer på Betsson

$2000 CASH BACK WEEKLY
Tjäna in mer än 200 player points under en vecka och få en biljett till Cash Back Weekly där Betsson står för prispotten på $2000. Turnering går varje lördag klockan 12:00 CET. Den är exklusiv för dig som tjänat ihop över 200 player points och är helt gratis att vara med i. Läs mer under Player Points.

$10 000 VIP MONTHLY
Tjäna in mer än 1000 player points för månaden och få en biljett till VIP Monthly där Betsson står för prispotten på $10 000! Den är exklusiv för dig som tjänat ihop mer än 1000 player points under månaden och är gratis att vara med i. Läs mer under Player Points.

Läs mer på Betsson Poker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.