Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

Flexibel bonus hos Pokerloco

För att hetta upp stämningen vid pokerborden ger Pokerloco dig vår nya Heat freeload bonus. Denna bonus sträcker sig från $50 till hela $2500, bara för att den ska passa just din spelstil . Det spelar ingen roll om du spelar Micro-limits, High-stakes eller turneringar. Pokerloco har bonusar som passar alla spelare. Deras Heat bonus kräver inga ytterligare insättningar och är bara ett klick härifrån!

Vinn en WSOP-plats
Pokerloco arrangerar exklusiva kval till WSOP® main event med inköp från $1 till $20. I alla kval finns en plats i finalturneringen med en buy in på $300+$20 i potten. Missa inte att kvala in till WSOP ® main event på PokerLoco.

Läs mer på Pokerloco »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.