Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

World Poker Crown med Pacific Poker

Pacific PokerPacific Poker lanserar nu en av de största turneringar någonsin online – ”The World Poker Crown” där prispengarna ligger på inte mindre än 3 miljoner dollar! Under 10 veckor kan man genom att spela satelliter och sub-satelliter med buy-ins från $1 till $500 ta sig ända till finalbordet. Man kan även köpa in sig direkt i turneringen för $1000.

Den 26:e april möts de sista 8 spelarna i spanien där de kommer att behandlas som kungligheter i fyra dagar på Peralada Castle Resort. I finalen möts de ansikte mot ansikte och gör upp om potten. Vinnaren går hem med 1 miljon dollar.

Läs mer på Pacific Poker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.