Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

Titan Poker drar igång ECOOP II

ECOOP II, $3,5 MILJONER
Tiden har kommit för en av Titans Pokers bästa kampanjen någonsin. Detta är del 2 av den mycket populära ECOOP som ägde rum förra året. ECOOP II kommer hållas mellan den 23:e Maj och den 1:a Juni – och det kommer bli mycket bättre och större än tidigare enligt Titan. Under 10 nervkittlande dagar kommer spelare ha chansen att vinna en del av $3,500,000!

På alla ECOOP turneringar kommer vinnarna att få ett speciellt ECOOP armband.

Euro City P.Tour, Madrid 2008
Titan kommer hålla i en turneringsserie och satelliter som belönar skickliga spelare med säten till Eurocity P. Tour Madrid Open 2008 i den underbara och vackra staden Madrid. Spelare kan redan kvalificera sig för att få vara med på Eurocity P. Tour (ECPT) Madrid Open 2008 som hålls av Titan. Två hundra spelare av toppeliten kommer samlas den 9-12 maj i vackra Madrid för en chans att spela i denna proffs turnering.

Vinnarna får ett prispaket till ett värde av $3,000.

New Depositors Freeroll
Gör en första insättning och få inträde till en av 5 veckoliga New Depositors Freeroll där vinnaren från varje freeroll får välja sitt pris. Vad sägs om en iPod Touch, Digital Kamera, iPod Classic eller Mini Home Theatre System? Detta är priserna som vinnarna kan välja mellan.

Läs mer på Titan Poker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.