Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

Super Seven Freeroll succé på PokerTime

PokerTimes ”Super Seven Promotion” blev en succé. Därför går PokerTime vidare och kör en freeroll på $7000 var tionde dag under mars med start idag. Det finns alltså inga krav för att få vara med utan alla är välkomna! Datumen för ”Super Seven Freeroll” är:

  • 7:e mars kl 16:00 ET
  • 17:e mars kl 16:oo ET
  • 27:e mars kl 16:oo ET

Inte nog med det, PokerTime har gjort en liten ändring i turneringsformatet genom att belöna sina trogna spelare. Alla som spelar minst 10 rakade händer inom 24 timmar före turneringen startar får 750 extra chips att spela för.

PokerTime erbjuder som vanligt nya spelare upp till $500 i bonus. Läs mer på PokerTime för detaljer kring bonusen.

Läs mer på PokerTime »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.