Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

ECPT i Madrid 2008

ECPT – Euro City P. Tour – Madrid 2008 är den första off-line turneringen som sponsras av Titan. Totalt 200 toppspelare kommer att mötas mellan den 9:e till den 12:e maj för årets bästa pokerspel. Titan kommer att hålla en serie turneringar och satelliter som kommer att belöna de mest talangfulla spelarna med säten till ECPT i den underbara staden Madrid.

Varje vinnare kommer att motta ett prispaket till ett värde av $3,000. Denna turnering kommer förhoppningsvis vara den första i en lång rad off-line turneringar som sponsras av Titan så håll ögonen öppna för mer! Titan Poker vann pris för bästa kundsupport 2007 av Gambling Online Magazine.

Läs mer på Titan Poker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.