Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

PokerTime håller $7000 freeroll

Spela på PokerTimeVar tionde dag har PokerTime hållt en freeroll med inte mindre än $7000 i potten. Den 27:e är det dags igen kl. 16:00 ET. Missa inte chansen att delta i ”Super Sevens Promotions”. Som ny spelare på PokerTime får du dessutom en bonus på upp till $500. Läs mer på PokerTime för att ta del av bonuserbjudandet. Sajten håller på att översättas till svenska men redan nu stödjer själva pokerklienten svenska vilket är det viktigaste.

Irish Poker Open 2008
Passa även på att delta i PokerTimes satelliter som tar dig till Irish Open 2008 som går av stapeln mellan den 18:e och 25:e mars. I paketet finns inträde, resa, hotell samt $600 för eventuella resekostnader.

Läs mer på PokerTime »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.