Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Saturday den 23:e January 2021

Pokerloco anordnar $300 freeroll

PokerlocoPokerLoco arrangerar en freeroll för alla aktiva spelare där de 20 mest aktiva spelarna under februari får möta pokerspelaren “Cupid”. Vinnaren tar hem $350, tvåan $250 och trean $200. Den som lyckas spela ut Cupid heads-up får $200.

Freerollen heter “Shoot Cupid Freeroll” och går av stapeln den första mars 2008. Cupid lär vara en skicklig och hängiven spelare på PokerLoco. Tjäna Player Points och få bounty när du slår ut “Cupid” heads-up.

Erbjudandet gäller alla Pokerloco’s aktiva spelare. De tjugo bästa spelarna under februari kommer att bli kontaktade via mail och deras användarnamn kommer att publiceras i rankingtabellen.

Om du inte redan är kund hos Pokerloco så erbjuder de ett brett utbud av bonusar. En First Deposit-bonus använder du första gången du sätter in pengar på ditt konto. Freeload-bonusen är en extra bonus, helt utan insättningskrav, som Pokerloco erbjuder sina spelare under vissa perioder.

PokerLoco’s bonusar sträcker sig från $50 upp till $1000. Välj den bonus som bäst passar ditt spel!

Läs mer på Pokerloco »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.