Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Monday den 18:e January 2021

Nya turneringar på Full Tilt Poker

Full Tilt Poker har ett av pokerbranschens mest generösa belöningsystem. FTP ger dig ett poäng för varje dollar som spenderas, inklusive skiljemyntspoäng. Många pokerrum sätter en gräns på max ett poäng per hand, men Full Tilt Poker låter dig tjäna upp till 3 poäng per hand. Du kan också tjäna poäng genom att spela i turneringar och Sit & Go’s – du tjänar 7 poäng för varje $1 i startavgift, utan gräns för hur många poäng du kan tjäna per turnering. Det finns olika sätt att använda dina poäng, bl a för att komma med i speciella poängturneringar eller i utbyte mot varor från deras pokershop – elektronikprylar, kläder, DVD, böcker, med mera.

$750 000 garanterat
Delta kl. 24:00 (18:00 ET) nu på söndag för att spela för vinnarens del i en prispott garanterad att vara värd åtminstone $750 000. Registreringen för denna gigantiska turnering kostar $216 och det finns satelliter som startar på $2+$0.25. Du kan också vinna din väg in med bara 300 Full Tilt Poker poäng.

Om du dessutom fortsätter spela i en av deras satellitturneringar efter att du vunnit en plats vid en $750 000 garanterad turnering, sätter de in $216 på ditt konto om du vinner igen.

Turnering för nattugglor
Full Tilt Poker har börjat med en ny garanterad turnering de kallar ”Femtio-Femtio Garanterad” där du kan spela för din andel av minst $50 000 i garanterade prispengar för endast $50 + $5. Turneringen går varje dag i veckan kl 03:30 (21.30 ET) och förstaplatsprispengarna är minst $9 500. Med en investering på endast $50 + $5 – och med satelliter som börjar för så lite som $2 + $.25 – är det värt att satsa på en 50-50 chans.

Läs mer på Full Tilt Poker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.