Poker Bonus
Poker Bonus
– håller koll på nätets bästa bonuserbjudanden
Monday den 18:e January 2021

En ny väg till en miljon dollar

Party Poker MillionsPartyPoker.com Million VI lättar snart ankar och sätter kurs mot Medelhavet och nu står ett antal $12 000 turneringspaket på spel. Varje dag från den 8:e februari 00:00 ET till den 21 februari 23:59 ET kan du spela PartyPoker’s ”cruicerolls” genom att tjäna in minst 10 PartyPoints varje dag.

Det finns ingen buy-in; se bara till att tjäna in dina poäng så är du automatiskt med i nästa dags cruiseroll. Varje cruiseroll ger dig chansen att vinna en plats i PartyPoker.com Million VI satelliten som går varje vecka. Ju mer poäng du samlar, desto fler platser har du chans att tävla om.

Samla 750 PartyPoints från den 8:e februari till den 14:e eller från den 15:e till den 21:e februari så får du automatiskt inträde till en special satellit som spelas den 16:e februari eller den 23:e februari.

Det finns totalt 8 turneringspaket att vinna varav 4 i varje veckofinal.

Läs mer på Party Poker »

Skriv en kommentar

Prenumerera

Du kan prenumerera på våra pokernyheter via RSS-läsare eller via E-mail.